Kone Pistemaa

Ammattitaitoista palvelua aikataulusta kiinni pitäen!

Palvelut

RASKAS KALUSTO

Hoidamme kaikki raskaan kaluston huollot ja korjaukset ammattitaidolla, oli kyseessä sitten yö tai päivä. Tarvittaessa toimimme myös asiakkaan omissa tiloissa tai tienpäällä. Käytössämme olevat nykyaikaiset testauslaitteet mahdollistavat luotettavan vikadiagnostiikan ja sähkötyöt. Laitteet ovat helposti liikuteltavissa ja pystymme siirtämään ne mukanamme paikasta toiseen.

Huoltojen ja korjausten lisäksi toimitamme myös varaosat, voiteluaineet, kemikaalit ym. muut tuotteet suoraan yhdellä puhelinsoitolla sinne missä niitä tarvitaan laadusta tinkimättä. Näin pystymme säästämään asiakkaan kannalta aikaa sekä parantamaan kustannustehokkuutta.

MAANSIIRTO SEKÄ MUU RASKASKALUSTO

Huollamme sekä korjaamme myös tarvittaessa kaikki maansiirtokaluston paikanpäällä tai korjaamollamme Oulussa. Alkuperäisin tai alkuperäistä vastaavilla osilla.

TUOTTEET

Tuotevalikoimastamme löytyy voiteluaineet ja rasvat, kuten moottori-, voimansiirto- ja hydrauliikkaöljyt jokaiseen käyttökohteeseen. Tarjoamme myös suodattimet henkilöautoista kaivoskoneisiin, sekä valaisimet, startit, laturit, hydrauliikkakomponentit.

Asennamme ja korjaamme myös automaatiovoitelujärjestelmät mm. SKF, LINCOLN, BEKAMAX, GROENEVELD.